MET DE ONLINE WORKSHOP ‘ZET JEZELF OP DE KAART’

Creëer je inzicht in jezelf

Krijg je begrip voor hoe mensen jou zien

Heb je een middel om je gedragsstijl in kaart te brengen

Heb je een uitgebreide routebeschrijving van jouw persoonlijke gedragsvoorkeur

Krijg je handvatten voor je persoonlijke groei

DE STAPPEN

STAP 1

Na je inschrijving start je met het invullen van een vragenlijst (24 vragen). Op basis van de door jou ingevulde vragenlijst, wordt er een profiel gemaakt van jouw gedrags- en communicatiestijl. In plaats van een dik rapport wordt jouw profiel verwerkt in een schitterende wereldkaart: Jouw Personal Map.

STAP 2

Je ontvangt jouw PersonalMap voor aanvang van de online workshop. Deze gepersonaliseerde wereldkaart brengt jouw gedrags- en communicatiestijl helder in kaart.

STAP 3

Tijdens de online workshop krijg je nóg meer inzichten in en over jezelf. Je leert wat je kansen maar ook wat je uitdagingen zijn en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Op een positieve en eerlijke manier ontvang je handvatten hoe je zelf voor een (nóg) effectievere communicatie kunt zorgen met anderen.

STAP 4

Na de workshop is verdere verdieping mogelijk op bijvoorbeeld jouw communicatiestijl (hoe kun je je beter afstemmen op de verschillende klanttypen of collega’s?). Ook kun je kiezen voor 1 op 1 E-coaching waardoor je je persoonlijke effectiviteit kan vergroten.

Voor wie?

Als je wilt leren hoe jouw gedragsstijl van invloed is op je functioneren en dat van je collega’s, je zowel verbaal als non-verbaal (nog) effectiever wilt communiceren en je meer inzicht wilt in je eigen voorkeursgedrag en dat van anderen, dan is deze online workshop geschikt voor jou.

Met andere woorden deze online workshop is voor iedereen die wil werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Waarom heeft de een aan een half woord genoeg en komt een ander voor je gevoel uit een andere ‘wereld’? En waarom gaat de communicatie met de een heel gemakkelijk en met een ander ietwat stroef? In deze online workshop maak je kennis met de verschillende communicatiestijlen en ontdek je wat jouw stijl, kwaliteiten en valkuilen zijn in de communicatie met de ander.

De basis van deze online workshop is jouw eigen Personal Map. Voorafgaand aan de workshop vul je een vragenlijst (24 vragen) in. Op basis van de door jou ingevulde vragenlijst, wordt er een profiel gemaakt van jouw gedrags- en communicatiestijl die wordt verwerkt in een schitterende wereldkaart: Jouw Personal Map. Hiermee gaan we op reis.

Je leert wat je kansen maar ook wat je uitdagingen zijn en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Op een positieve en eerlijke manier ontvang je handvatten hoe je zelf voor een (nóg) effectievere communicatie kunt zorgen met anderen.


Tijdens de workshop krijg je inzicht in:

  • De vier hoofdstijlen van ons gedrag: Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel, Consciëntieus
  • Hoe jouw gedragsstijl van invloed is op je functioneren en dat van anderen
  • Hoe het contact met anderen gemakkelijker en effectiever kan


Na deze workshop:

  • Heb je inzicht in eigen gedrag en werkstijl
  • Weet je wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn
  • Weet je wat jouw kracht is in jouw communicatie
  • Heb je meer inzicht in gedrag van anderen


Kortom: Je leert jezelf (nóg) beter kennen en anderen écht begrijpen!


Deze online workshop is individueel en duurt 1,5 uur.

In een 1-op-1 online sessie ga je aan de slag met jouw drijfveren, voorkeursgedrag en communicatiestijl. Je ontvangt handvatten om je eigen gedrag te erkennen en het gedrag bij anderen te herkennen. In anderhalf uur wordt zowel de theorie als de praktische toepasbaarheid besproken en ervaar je de toegevoegde waarde in de communicatie en samenwerking met anderen.

We plannen graag een datum voor je in.

Jouw investering in deze workshop bedraagt € 150,00 exclusief 21% btw. Dat is inclusief je eigen Personal Map.heb je belangstelling?

Neem dan vrijblijvend contact op

Testimonials

Het profiel gaf mij opnieuw inzicht en motiveert mij om actief in te zetten in mijn gesprekken met klanten en leveranciers.

Janneke Eggengoor

Bedankt voor de training van MapsTell. Het is heel inspirerend. Een toepasselijke quote vind ik dan ook: “One who lives sees much. One who travels sees more!”

Hoe meer we ons verdiepen in onze Personal Map, des te meer inzichten je krijgt over jezelf!

Maartje Peters

Ik vond het zeer interessant en ik herkende me grotendeels terug in de eigenschappen en kenmerken uit de wereldkaart. Sommige waren toch wel verrassend dus daar is werk aan de winkel.

Jessie Bijveld

Verhelderend en ik ga mijn ‘Personal Map’ nog eens goed bestuderen en analyseren.

Thea van Spaandonck