“Life is a trip, travelling is living twice”

‘Mijn naam is Daniëlle Molenaar en reizen is een groot onderdeel van mijn leven. Met de ‘Wereld van Verschil’ combineer ik mijn twee passies, coachen/trainen en reizen.

Door mijn werk als coach/trainer bij InCompany ben ik in aanraking gekomen met MapsTell. Voor mij een must en een prachtige aanvulling om een gecertificeerde MapsTell Personal Guide te worden.

Als Guide (coach) gaan we samen op reis in jouw landschap van gedrag. Op een persoonlijke en toegankelijke manier krijg je inzicht in jouw gedragsstijl en in het gedrag van anderen. Je gaat nog meer begrijpen waarom je je gedraagt zoals je je gedraagt, je ontdekt hoe anderen jouw gedrag kunnen ervaren, je leert hoe je om kan gaan met jouw valkuilen en ook waar je juist graag meer van zou willen.

Wanneer ik jouw Guide/coach ben staat persoonlijkheid voorop. Samen kijken we naar jouw Personal Map en ontdekken we op een praktische, enthousiaste en energieke manier jouw wereld. ‘Waar wil jij graag heen?’

“Keep looking, don’t settle”

Mijn naam is Manon Kors. Al zolang ik mij herinner, krijg ik energie van ontmoetingen en gesprekken met andere mensen. Ook de wereld van werk heeft mij altijd geboeid en gefascineerd. De combinatie van werk en mens zegt zoveel over wat iemand belangrijk vindt in het leven. Dit resulteerde in een baan in de arbeidsbemiddeling waarin ik 15 jaar lang met veel plezier gewerkt heb.

In 2013 ben ik gestart als trainer in gedrag en communicatie.

Ik ben DISC gecertificeerd en om deze methodiek in te zetten werk ik graag met De Wereld van Verschil. De Wereld van verschil nodigt uit tot dialoog over gedrag en communicatie.

Ik zet jou of jouw team graag op de kaart en laat je op deze manier kennis maken met jouw landschap van gedrag, je kwaliteiten en je valkuilen en hoe anderen jouw kunnen zien op een goede of een slechte dag.

Woorden die mij omschrijven zijn energiek, menselijk en optimistisch. Tijdens mijn coachings en trainingen luister ik goed, vraag door en laat kandidaten en teams nieuwe inzichten opdoen en creatieve oplossingen bedenken.

Mijn motto is “keep looking, don’t settle. Blijf altijd naar de mogelijkheden kijken! Er ligt een Wereld (van Verschil) aan je voeten, ga je mee op ontdekkingsreis?’

over ons

‘EEN WERELD VAN VERSCHIL’ IS EEN INITIATIEF VAN INCOMPANY

InCompany is al bijna 30 jaar dé specialist in het adviseren en krachtig trainen en coachen van medewerkers, managers en directie. Met een sterk aanbod van producten en diensten op het gebied van advisering, training, coaching, blended learning en e-learning.