Wat is Personal Mapping?

Met Personal Mapping breng jij jezelf letterlijk in kaart!

Je start het invullen van een vragenlijst (24 vragen). Op basis van de door jou ingevulde vragenlijst, wordt er een profiel gemaakt van jouw gedrags- en communicatiestijl. In plaats van een dik rapport wordt jouw profiel verwerkt in een schitterende wereldkaart: Jouw Personal Map.

De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op jouw kaart vertellen alles over jouw gedragsstijl. Daarnaast toont de kaart hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nóg) beter kennen en anderen echt begrijpen!

BELANGRIJK OM TE WETEN!

Een Personal Map toont uitsluitend jouw gedragsstijl. Eigenschappen als intelligentie, competenties of emoties worden niet gemeten. Het is de combinatie van al deze factoren die mensen uniek maakt. Het leuke van gedragsstijl is dat je er in de dagelijkse omgang met anderen (zowel privé als zakelijk) direct mee te maken hebt. De ene gedragsstijl is niet beter dan de andere en een gedragsstijl is dan ook geen prestatie of iets waar je trots op hoeft te zijn.

personal mapping

op een natuurlijke manier je gedrag erkennen, het gedrag van de ander herkennen en elkaars gedrag verbinden.

Wanneer kun je Personal Mapping toepassen?

Persoonlijke ontwikkeling

Betere samenwerking

Energizer voor de afdeling of het team

Teamsamenwerking bevorderen

Effectiviteit van de sales verhogen

Wat zijn de voordelen van Personal Mapping?

Inzicht in eigen gedrag

Jouw valkuilen en uitdagingen

Inzicht in gedrag van anderen

Effectiever samenwerken

Wat zijn de resultaten van Personal Mapping?

Al onze trainingen en (online) workshops zijn individueel of in teamverband te volgen

Je leert hoe jouw gedragsstijl van invloed is op je functioneren en dat van anderen. Hiermee leer je op een creatieve en effectieve manier om te gaan

Contact met anderen wordt beter en effectiever

Samenwerking zal soepeler verlopen

disc

Personal Mapping is gebaseerd op het DISC-model. Dit model maakt onderscheid tussen zestien verschillende gedragsstijlen die vallen binnen de vier zogenaamde hoofdstijlen: Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus.

De vier hoofdstijlen (en de onderliggende zestien gedragsstijlen) vormen samen de Wereld van Verschil.

Met andere woorden: jouw Persoonlijke wereldkaart (= Personal Map) geeft jou inzichten in jouw werkstijl, jouw gedrag en jouw kracht in je communicatie.

De vier hoofdstijlen (en de onderliggende zestien gedragsstijlen) vormen samen de ‘Wereld van Verschil’.

De ‘Wereld van Verschil’ bestaat uit zestien Personal Maps (=kaarten) die alle zestien een andere gedragsstijl tonen. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld, vertellen van alles over de verschillen in gedrag. Je kunt op ontdekking gaan naar je eigen gedrag en vervolgens, letterlijk in de wereld van een ander stappen.

heb je belangstelling?

Neem dan vrijblijvend contact op